BÉKÉSI ÚJSÁG HÍRPORTÁL

Kéthetente megjelenő, ingyenes közéleti folyóirat

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Címlap Magunkról

BÉKÉSI ÚJSÁG - Családért Alapítvány

E-mail Nyomtatás

A Békési Újságot kiadó közhasznú Családért Alapítványt 1996-ban két békési magánszemély hívta életre. Fő profilja 2004 júniusa óta a Békési Újság Megjelentetése és terjesztése Békés, Kamut, Murony, Tarhos és Bélmegyer településeken. Így öt település mintegy 24 ezer lakosához jut el. Az alapítvány azért vette át a már 1994 óta magánkezdeményezésre létező újság kiadását, mert úgy vélte, olyan sajtótermékre van szükség Békés városában, amely hitelesen és átfogóan tudósít a városban történt politikai-közéleti és társadalmi, illetve egyházi eseményekről, valamint a helyi civil szféra és sportélet történéseiről.

A Békési Újság az olvasóknak ingyenes. Nem csak hiteles és sokoldalú tájékoztatásra van ugyanis szükség ugyanis, hanem arra is, hogy mindezt olyanok is elérjék, akik esetleg már hosszabb ideje nem jutnak semmiféle helyi sajtótermékhez, mert nem tudják megvenni, előfizetni. Az alapítvány így tudja – nevéhez híven – betölteni szerepét.

 

Lapunk nyolc színes oldalon, kéthetente jelenik meg. Ebben a terjedelemben igyekszünk minél átfogóbb képet adni a helyi történésekről. Írunk a város történetéről, a helyi építészeti értékekről. Beszámolunk a helyi testületi üléseken történtekről. Külön rovat szól a horgászoknak, a nyelvművelőknek, a vallás iránt érdeklődőknek, az állatbarátoknak. Helyet kapnak a diákok írásai. helyi közélet történései mellett kiemelt szerepet szánunk más jelentős, érdeklődésre számot tartó témáknak is, így a helyi kultúra és oktatás eredményeinek, a civil szféra híreinek, a sportéletnek.

Az újságírói etika szabályait teljes körűen betartjuk.

 

A Békési Újságban hirdetések is szerepelnek, amelynek elsődleges célja, hogy jutányos áron bemutatkozási lehetőséget biztosítsanak a városban tevékenykedő vállalkozóknak és cégeknek. A lakosság számára ingyenes apróhirdetési lehetőséggel kedveskedünk.

Az eddigi olvasói vélemények alapján elmondható, hogy a város lakói elfogadták és megszerették a lapot, amelyet hiteles hírforrásként tartanak számon. A Családért Alapítvány vezetőinek és az újság munkatársainak célja, hogy az öt éve elkezdett munkát a lehető legjobb minőségben folytassák.

 

Ajánlatunk leendő hirdetőinknek:

Békési Újság hirdetési ajánlata 2017-ben

Békési Újság hirdetési felületei 2017-ben

Mentés

Mentés

Mentés